Újabb kemény összecsapás előtt áll a Komárom VSE együttese, amely az idei NB III-as bajnokság nyugati csoportjának tizenharmadik fordulójában a THSE-Szabadkikötő csapatához látogat vasárnap a Szabadkikötő SE Sporttelepre. Az elmúlt fordulóban alulmaradt Bozsik Péter gárdája, amely nem tudta otthon tartani a jól védekező és kiválóan kontrázó Sárvár ellen a három pontot. A hétvégi fordulóban azonban egy teljesen más mérkőzésre számít a komáromi vezetőedző.

„Több szempontból is más lesz a vasárnapi mérkőzés, mint a Sárvár elleni volt” – mondta el a Helyi Híradóknak Bozsik Péter. A tréner hozzátette: egyrészt idegenbe mennek, másrészt egy rossz minőségű pályára, így biztos nem a foci játssza majd a főszerepet a találkozón, hanem sokkal több lesz az ívelgetés és a párharc.

A Komárom VSE együttese jelenleg a tabella ötödik helyén áll a bajnokságban, olyan csapatokat megelőzve, mint a BKV Előre, a MOL VIDI FC második csapata, vagy a Pápai Perutz FC, amely feljutási célokkal vágott neki a szezonnak. Bozsik Péter gárdája, az elmúlt öt fordulóban háromszor nyert, majd egy döntetlent ért el Nagykanizsán, az elmúlt hétvégén pedig kikapott hazai környezetben.

A komáromi vezetőedző is látja, hogy egyre tompábbak a fiúk az előre játékban, mint az előző mérkőzéseken.

„Olyan, mintha a Pápa vagy a Pénzügyőr ellen ellőttük volna az összes puskaporunkat. Mindenképpen frissíteni kell a játékunkat, azonban részleteket nem árulhatok el. Egy küzdelmes és párharcokkal tarkított összecsapásra készülünk, azonban a célunk a három pont megszerzése, amely nem lesz könnyű feladat, de mindent megteszünk a győzelemért” – emelte ki Bozsik Péter.

A találkozó vasárnap 13 óra 30 perckor kezdődik a Szabadkikötő SE Sporttelepén.