Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy személyautó pénteken kora este Komárom és Tata között. A járműben egy utas ült, aki a tűzoltók kiérkezése előtt önerőből elhagyta a kocsit. A balesetet szenvedett autó műszaki mentéséhez Komáromból érkeztek ki a hivatásos és az önkéntes tűzoltók. Az egység kézierővel az összetört járművet talpára állította, majd áramtalanította. A helyszínre mentőszolgálat is érkezett – közölte a katasztrófavédelem.

Tömegbaleset az M1-esen, árokba hajtó kocsi Komárom és Tata közt
 

 

Ráfutásos balesetet szenvedett nyolc kocsi szombat kora délelőtt az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán Ács térségénél. A balesethez a komáromi hivatásos és az ácsi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanítottak három járművet és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett kezdték meg a műszaki mentést. A munkálatok idejére a sztráda főváros felé vezető oldalának érintett szakaszát félpályán lezárták. A helyszínre mentőszolgálat is érkezett.

Mindemellett három, egymástól távol álló szalmabála égett vasárnap délután a Környei tó mögötti területen. A tűzesethez a tatabányai hivatásos és a környei önkéntes tűzoltók vonultak, akik a tüzet két gyors beavatkozó vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el.