Nemcsak komáromi, hanem győri, nagyigmándi, oroszlányi és kisbéri vállalatok is bemutatkoztak kedden az érdeklődőknek az Arany 17 Rendezvényközpontban rendezett állásbörzén, ahol húsz cég képviseltette magát. A megjelent vállaltok több mint 520 munkalehetőséget kínáltak a munkavállalóknak, akik között többen munkalehetőséget, sokan pedig új kihívásokat kerestek.

A megjelenteket Kancz Csaba kormánymegbízott köszöntötte, aki elmondta, hogy rengeteg új munkahely létesült megyénkben az elmúlt időszakban, így a fiatalok és az idősebbek egyaránt megtalálhatják a számításaikat. Kitért arra is, hogy a kormányhivatal és a járási hivatalok minden segítséget megadnak a munkavállalóknak, és igyekszenek lehetőséget teremteni arra, hogy a munkavállalók és a munkaadók minél több fórumon találkozhassanak.

Molnárné Taár Izabella, a Komáromi Járási Hivatal vezetője kiemelte, hogy emellett számos olyan program van, amely segíti a foglalkoztatottság javítását, ilyen a foglalkoztatási paktum, amely lehetőséget biztosít különböző képzésre.