Az idősek világnapja alkalmából csaknem 400 szépkorút fogadott hétfőn Molnár Attila polgármester, valamint Czita János, Kreft-Horváth Loránd és Turi Bálint alpolgármesterek a városi sportcsarnokban.  A korábbi évekhez hasonlóan a hölgyeket már a bejáratnál egy szál rózsával, az urakat pedig egy üveg borral köszöntötték.

A polgármester köszöntőjében elmondta, hogy a város jelenleg a virágkorát éli, amely nagyban a jelenlévőknek köszönhető, hiszen ők építették újra ezt a települést.

„A városba a mostani időszakban mintegy 80 milliárd forint fejlesztési forrás érkezik. Ahhoz, hogy ezt el tudtuk érni, és hogy Európa egyik legdinamikusabban fejlődő kisvárosa legyünk, ez nagyban a jelenlévőknek köszönhető. Ezért fontos minden olyan alkalmat megragadnunk, hogy köszönetet mondjunk, emellett egész évben igyekszünk idősödő embertársainkra figyelni” – emelte ki Molnár Attila.

A városvezetés ezután külön köszöntötte az Őszirózsa Nyugdíjas Klub, a Komáromi Nyugdíjas Egyesület, a Nőklub és a Szőnyi Nyugdíjas Klub vezetőit. A köszöntők után először Szűcs Judith énekesnő, majd Soltész Rezső előadó szórakoztatta a közönséget.

Szűcs Judith és Soltész Rezső is köszöntötte az időseket Komáromban