December 16-án 10 óra 30 perctől sétáltató-, örökbefogadó- és adománygyűjtő napot tart a menhelyen a komáromi Rex Állatvédő Egyesület. A szervezők szerint kölyök- és felnőtt tápra, konzervekre és tisztítószerekre, valamint kutya- és macska játékokra van szükségük. Az adományozók az önkénteseknek köszönhetően kézzel készített ajándéktárgyat kapnak cserébe a felajánlásokért.

Az érdeklődők emellett találkozhatnak Tukival és gazdájával is és mindenkinek lehetősége nyílik a Tukorfalat című könyv dedikálására is.

A korábban meghirdetett rajz-, illetve fotó pályázat eredményhirdetésére is várják vasárnap a gyerekeket, akik között értékes nyeremények találnak gazdára, valamint az alkotásokat az érdeklődők megtekinthetik a helyszínen.

A szervezők forró teával és forralt borral, valamint zsíros kenyérrel is kedveskednek a látogatóknak, akik betekintést nyerhetnek az egyesület életébe. Láthatják az elmúlt időszakban történt fejlesztéseket és változásokat. Emellett lehetőségük nyílik arra, hogy az árván maradt állatokkal játszanak és elvigyék őket a sétára a közeli erdőbe.

Szomorú, négylábú árváknak szerezhetünk örömöt