A korábbi évek hagyományát folytatva, idén nyáron is rengeteg programmal várja a fürdőzni és kikapcsolódni vágyókat a Brigetio Gyógyfürdő, amelynek munkatársai július 20-án 10 órától Csobbanó fesztivált rendeznek.

Radics Török Tímea elmondta, hogy színes programokkal készülnek az idei rendezvényre is.

„A Klapka György Múzeum munkatársai múzeumpedagógiai foglalkozásokkal, Komárom római múltjával és római kori fürdőkultúrájával kapcsolatos beszélgetésekre invitálják ezúttal a fürdőzőket. A kültéri úszómedencében a búvárkodás is kipróbálhatják az érdeklődők, de bűvészbemutató és KicsiÓriás koncert is szórakoztatja majd a legkisebbeket. A nap fénypontja azonban az Energia Positiva Szamba Show lesz” – tette hozzá a Brigetio marketingvezetője.

Kitért arra is, hogy a gyógyászati részleg munkatársai ingyenesen vércukorszint- és vérnyomásmérés mellett, meg is masszírozzák a jelentkezőket.

„Emellett idén már tizedik alkalommal találkozhatnak az amatőr strandröplabdások a fürdőben. 10 órakor kezdődik a verseny, amelyre 4+1 fős csapatok jelentkezését várjuk a jeay41@gmail.com e-mail címre” – emelte ki a fürdő marketingvezetője.