Idegenben, egy fiatal és labdabiztos gárda ellen lép pályára a Komárom VSE csapata a hétvégi fordulóban. Az együttes jelenleg az NB III-as bajnokság nyugati csoportjának 4., míg vasárnapi ellenfele a MOL Vidi FC II.  a 9. helyén áll a tabellán.

„Ismételten egy nehéz mérkőzésre készülünk” – mondta el a Helyi Híradóknak Bozsik Péter. A vezetőedzős hozzátette: egy akadémiai csapathoz látogatnak, teli lelkes, mozgékony és labdabiztos fiatal játékossal.

A hazai csapat mindent meg fog tenni a győzelemért, hiszen a tabella második felében állnak és szeretnének előre lépni, így több szempontból is kemény mérkőzésre számíthat a Komárom VSE gárdája.

„Ami még nehezíti a dolgunkat, hogy Göblyös Dániel és Koronczai Benjamin után a legutóbbi mérkőzésen Hajba Tamás, Módi Viktor és Kiss Károly is csatlakozott a sérültek táborához, valamint Tóth Patrik eltiltás miatt nem léphet pályára vasárnap, emellett a héten Kenesei Krisztián is fájlalta a derekát. Egyelőre elég sok a kérdőjel, de már körvonalazódik bennem egy kezdőcsapat. Nem lesz egyszerű dolgunk a hétvégén, de pontokért szállunk harcba” – emelte ki a tréner.

Az edzések mellett a játékosok szerdán a Városházára látogattak, belepillantottak a Sportlövő szakosztály mindennapjaiba, megnézték a Komáromi Klapka György Múzeumot és megtekintették az épülő új Duna-hidat is. A programok után Molnár Attila polgármester hangsúlyozta: fontos, hogy a játékosok lássák, milyen történelmi múlttal rendelkező és dinamikusan fejlődő város színeiben játszanak hétről-hétre.