Hagyományos karácsonyi ünnepségét rendezte meg szombaton a Komáromi Tám-Pont Család- és Gyermekjóléti Intézmény, melynek munkatársai rászoruló családok gyerekeinek egy-egy ajándékot és csomagot adtak át szombaton a sportcsarnokban. Az egybegyűlteknek először Varga Sándor lelkész a szeretetről és a karácsonyról beszélt, majd Molnár Attila köszöntötte a családokat.

A polgármester elmondta, hogy a városvezetés igyekszik minél több segítséget és kedvezményt nyújtani a komáromiaknak. Ezek közül kiemelte, hogy 2019. január 1-től minden helyi bölcsődésnek és óvodásnak térítésmentes biztosítják az étkezést.

A köszöntő beszédeket után előadás és zenés műsor szórakoztatta a gyerekeket, aki ezt követően egy-egy játékot és egy csomagot kaptak.

Az önkormányzat mellett kiemelten támogatta a rendezvényt a Horizont együttes, valamint a Raiffeisen Bank is. Ezenkívül a Stühmer Kft., a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, a Detki Keksz Kft, a Solum Zrt, de a bölcsődék, nevelési és oktatási intézmények és több magánszemély is hozzájárult ahhoz, hogy örömteli legyen a gyerekek karácsonya.