Idegenben lépnek pályára vasárnap Bozsik Péter fiai a Puskás Akadémia FC II. otthonában. A Komárom legutóbb 5-0 arányban ütötte ki ellenfelét hazai környezetben, így most hasonlóan folytatná a menetelést Felcsúton. A Komárom VSE gárdája jelenleg az NB III-as bajnokság nyugati csoportjának 6., míg az ellenfele a 7. helyén áll, azonos pontszámmal.

„Nem a megszokott időpontban játszunk vasárnap, de ezzel nem tudunk mit kezdeni” – mondta el a Helyi Híradóknak Bozsik Péter. A vezetőedző hozzátette: kevés csapatnak szimpatikus ez a délelőtti matiné, többen úgy érzik magukat, mintha ifjúsági mérkőzésen lennének.

A komáromiak az elmúlt időszakban igyekeztek a lehető legtöbb információt megszerezni az ellenfelükről, a fiúk látták játszani is a csapatot, így képben vannak a Puskás Akadémia FC II. játékával. Együttesünknek egyedül Szabó Richárdot kell nélkülöznie, ő még nem épült fel sérüléséből, de a többiek Bozsik Péter rendelkezésére állnak.

„Vasárnap szeretnénk meglovagolni a Pénzügyőr elleni győzelmünket és szeretnénk ismét nyerni. Azonban, azért a fiatalokon látszik, hogy képzett játékosok, az akadémiai képzés nyomai ott vannak. Legutóbb is egy gólgazdag mérkőzést játszottak Nagykanizsán a tabella negyedik helyezettjével és jól szerepel az idei szezonban. Nem lesz ez egy könnyű mérkőzés, igaz nincs is NB III-ban egyszerű találkozó. Megpróbálunk eredményesek lenni, úgy gólszerzés, mint pontszerzés tekintetében egyaránt” – emelte ki a vezetőedző.

A találkozó vasárnap 11 órakor kezdődik a Puskás Akadémia Pancho Aréna edzőpályáján.