A Dunaharaszti MTK együttese ellen lépnek pályára idegenben vasárnap a Komárom VSE játékosai. Két nagyarányú vereség után a komáromiak pontokért utaznak a tabella utolsó előtti helyén álló gárdához. A Dunaharaszti MTK ugyanis négy győzelemmel, hat döntetlennel és 10 vereséggel jelenleg a tizenötödik helyen áll az NB III-as bajnokság nyugati csoportjában. Bozsik Péter egy küzdelmes mérkőzésre készül, de mindenképpen győzni szeretnének és hazahozni a három pontot.

„Ha sikerül megtalálnunk a régi önmagunkat, akkor ez a mérkőzés fogható” – mondta el a Helyi Híradóknak Bozsik Péter. A vezetőedző hozzátette: az elmúlt héten sikerült kielemezniük a legutóbbi mérkőzést is, amely nagyban hozzájárulhat a korábbi hibák kijavításához.

„Az elmúlt időszakban sem otthon, sem idegenben nem sikerült a pontszerzés. Bízom benne, hogy a héten sikerült rendet tenni a fejekben, és abban is, hogy sikerül pontokat szereznünk a hétvégén. Mindenféleképpen úgy megyünk neki a vasárnapi mérkőzésnek, ahogy a Dunaharaszti ellen, szeretnénk győzni. Az fogja eldönteni a találkozót, hogy az őszi Komárom megy fel a pályára, vagy a tavaszi” – emelte ki Bozsik Péter.

A Komárom VSE együttese vasárnap 15 óra 30 perckor lép pályára a Dunaharaszti MTK otthonában.