Bravúrosan szerepelt az őszi szezonban az NB III Nyugati csoportjában a Komárom VSE gárdája, amely négy pontos előnnyel a harmadik helyen tölti a téli szünetet. Bozsik Péter fiai ugyanis 16 mérkőzésből kilencet megnyertek, valamint három döntetlen és négy vereség szerepel a csapat neve mellett a tabellán. Az alakulat hétfőn kezdte meg az edzéseket a tavaszi rajtra.

„Nyolchetes felkészülés előtt állunk” – mondta el a Helyi Híradóknak Bozsik Péter. A vezetőedző hozzátette: az első két hétben a futásé és az erősítésé lesz a főszerep. A második két hétben már előkerül a labda is, de az erőnléti edzések megmaradnak. Emellett elkezdődnek az edzőmérkőzések is. A tavalyi felkészülésükhöz hasonlóan most is háromnaponta lépnek majd pályára a fiúk. Az utolsó két hét pedig már bajnoki ritmusban fog telni, ekkor már a taktikai újítások is előtérbe kerülnek.

„Nem vagyunk igazolási kényszerben. Azt gondolom, hogy az elmúlt másfél évben egy nagyon masszív keret állt össze itt Komáromban, amelyben jók az arányok, hiszen tizenkilenc mezőnyjátékosunk és három kapusunk van. A huszonkét játékosból 12 megyei, négyen jönnek a közeli Győr és környékéről és hatan vannak pestiek. Így azt gondolom, hogy ilyen szempontból sem rossz a keret. Tehát nem tervezünk igazolást. Azonban, ha beesik egy olyan tudású és kaliberű játékos, akit mondjuk vétek lenne elengedni, azt nyilván adott esetben lehet, hogy leigazoljuk, de konkrét elképzeléseink most nincsenek” – emelte ki Bozsik Péter.

A csapat felkészülési mérkőzései:

Január 19, 11:00, Czibor Zoltán Sporttelep
KVSE - Marcellháza

Január 26, 11:00, Tokodaltáró
Dorog - KVSE

Február 2, 11:00, Bicske
Bicske - KVSE

Február 6, 17:00, Czibor Zoltán Sporttelep
KVSE - Iváncsa

Február 9, 12:00, Lipót
Lipót Pékség SE - KVSE

Február 13, 14:00, Czibor Zoltán Sporttelep
KVSE - KFC Komarno

Február 19, Oroszlány
Oroszlány – KVSE

Február 23, 11:00, Czibor Zoltán Sporttelep
KVSE - TFCE