Vasárnap idegenben lépett pályára az NB III-as bajnokság nyugati csoportjában a Komárom VSE együttese, amely a 21. fordulóban a Dunaharaszti MTK csapatához látogatott. Jól kezdett a vendéggárda, többet is birtokolta a labdát, de csak kapufáig jutottak a játékosok az első félidőben. A második játékrészben is maradt a komáromi fölény, amelynek köszönhetően a 76. percben egy pontrúgás után Hajba Tamás fejelt a kapuba, megszerezve a vendég vezetést. A hazaiak ezután ritmust váltottak és minden mindegy alapon letámadták a komáromiakat, amelynek meglett az eredménye, mivel a 83. percben először Márton Dávid, majd 6 perccel később Igor Nicsenko is gólt szerzett. Így a vendéggárda alig 7 perc alatt bukta el a három pontot.

Bozsik Péter vezetőedző a mérkőzés lefújása után a Helyi Híradóknak elmondta, hogy gyakorlatilag egész mérkőzésen mezőnyfölényben játszottak fiai, de helyzetük az első játékrészben alig volt, és abból a kevésből sem sikerült gólt szerezniük.

„A második félidő derekán megérdemelten szereztük meg a vezetést, de ezután két szerencsétlen gólt kaptunk, így a lefújás előtt csúszott ki a kezeink közül a három pont” – emelte ki a vezetőedző.

A folytatás sem lesz egyszerűbb Boszik Péter csapatának, hiszen a listavezető Ajka együttese látogat a Molaj Sporttelepre a következő fordulóban.