Hétfőn sorsoltak a Magyar Kupában, mely során a Komárom-Esztergom megyei kupasorozatból továbbjutó Komárom VSE együttese az NB II-ben szereplő Dorogi FC együttesét kapta ellenfeléül. Az országos főtábla hatodik fordulójában hazai környezetben fogadja a Dorogot a megyei első osztályban szereplő Komárom.

„Könnyebb ellenfelet is el tudtam volna képzelni a következő fordulóban, de ez jutott” – mondta el a Helyi Híradóknak Bozsik Péter. A vezetőedző hozzátette: két osztállyal feljebb játszó csapattal sorsolták össze őket, akik tavaly szépen szerepeltek a bajnokságban. Ahhoz a kerethez képest több változás is történt a csapatban. Nehéz megjósolni a mérkőzés kimenetelét.

„Egyelőre csak tudomásul vettük a sorsolás kimenetelét, mi a bajnokságra koncentrálunk és a hétvégi mérkőzésig nézünk előre, aztán majd hétfőtől készülünk a Dorog elleni összecsapásra” – emelte ki a tréner.

A Magyar Kupa hatodik fordulójában szeptember 20-án 15 órakor hazai pályán fogadja a Komárom VSE gárdája a Dorogi FC együttesét a MOLAJ Sporttelepen.