Hazai környezetben fogadta szombaton a Komárom VSE gárdája a III. Kerület TVE alakulatát a Molaj Sporttelepen. A találkozót a vendégegyüttes kezdte jobban, aminek meg is lett az eredménye, hiszen már az első félidőben eldöntötte a III. Kerület gárdája a három pont sorsát. Szalai Vilmos már a 9. percben megszerezte a vendégvezetést, amit a 24. és a 28. percben Rabatin Richárd tovább növelt.

A második félidő elején a Szalai Vilmos újabb találatot jegyzett, ami aztán a végeredményt, a hazai csapat 4-0 arányú vereségét jelentette. Ezzel a negyedik helyre csúszott vissza a tabellán a Komárom.

Bozsik Péter a mérkőzés után elmondta, az elmúlt hetek találkozói után is beszélt arról, hogy több játékos fejében még ősz van, és megy minden magától.

„Ez már a negyedik tavaszi mérkőzésünk volt, és a harmadik olyan találkozó, melyen az első tíz percben gólt kaptunk, majd újabb gólokat ajándékozzunk az ellenfelünknek és saját magunkat vertük meg” – tette hozzá a Komárom VSE vezetőedzője.

„Bízom benne, hogy sikerült rendet tenni a fejekben a héten és visszatalál a csapat a megfelelő útra és kerékvágásba” – emelte ki Bozsik Péter.