Utolsó ülését tartotta hétfőn idén a képviselő-testület, amely több mint húsz napirendi pontot tárgyalt a városháza dísztermében. Molnár Attila polgármester egyebek között beszámolt azokról a fejlesztésekről, amelyek az elmúlt időszakban valósultak meg vagy indultak el.

Hozzátette, fontosnak tartja, hogy a város képviselő-testülete már decemberben tudja tárgyalni a következő év költségvetési tervét. Ez azt jelenti, hogy a januári testületi ülésen elfogadott büdzsével rendelkezhet a város, amelynek léte elengedhetetlen a biztonságos, kiszámítható és kiegyensúlyozott működés szempontjából.

A napirendi pontok között szerepelt még a Komáromi Klapka György Múzeum vezetői álláshelyére kiírt pályázat elbírálása. Az intézmény igazgatói posztját a következő öt évben is Számadó Emese tölti be.

A képviselők emellett elfogadták a helyi Értéktár Bizottság munkájáról szóló beszámolót. Egyebek mellett szó esett még a Komáromi Aprótalpak Bölcsőde éves munkájáról, a város környezetvédelmi programjának, valamint a téli hó-eltakarítási munkák végrehajtásáról is.

A képviselő ülés ünnepi karácsonyi műsorral ért véget, mely során először a Színes Óvoda gyermekei léptek fel. A műsort követően Molnár Attila polgármester kegyelemben és szeretetben gazdag, áldott karácsonyt, valamint békés, boldog, újévet kívánt valamennyi komárominak.