Az NB III-as bajnokság nyugati csoportjának tizenharmadik fordulójában a negyedik Komárom VSE gárdája és a tizenharmadik helyezett Sárvár FC csapata lépett pályára vasárnap a Molaj Sporttelepen. Ahogy azt korábban Bozsik Péter a hazaiak vezetőedzője megjósolta, a vendég együttes tíz emberrel védekezett az első perctől fogva a saját térfelén. Ennek szellemében a hazaiak fölényesen birtokolták a labdát, de komoly helyzetig nem jutottak el. A 37. percben azonban egy pontatlan átadás után kontrázott a Sárvár, melyből megszerezték a vezetést Skriba Máténak köszönhetően. A félidő lefújása előtt azonban Kenesei Krisztián egy léc alá bombázott lövéssel kiegyenlített, így 1:1-es döntetlennel mentek a csapatok az öltözőbe.

A második játékrészben nem változott a helyzet. A komáromiak folyamatosan keresték a rést a sárváriak védelmén. Adódtak is helyzeteik, de gólra azokat nem tudták váltani. A vendég együttes azonban kétszer is meg tudott iramodni, először a 72 percben Németh Erik, majd a 85. percben Horváth András volt eredményes kontrából, kialakítva ezzel a 3:1-es végeredményt.

„Igazság szerint nem volt semmi meglepő ezen a mérkőzésen, azonban hiába játszottunk végig mezőnyfölényben, meddőnek bizonyult” – mondta el a Helyi Híradóknak Bozsik Péter. A komáromi tréner hozzátett: nagyon kevés lehetőséget tudtak kidolgozni, nagyon keveset tudtak az ellenfél védelme mögé menni és támadásban nem voltak elég precízek a játékosok.

„Nagyon sok lehetőségünk lehetett volna, ha az utolsó passzaink, a kulcspasszok pontosabbak, de ezek nem jöttek most össze. Az ellenfelünk viszont a mindhárom helyzetét értékesítette, így nem sikerült itthon tartanunk a három pontot” – emelte ki Bozsik Péter.

A Komárom VSE ezzel a vereséggel jelenleg a tabella ötödik helyén áll az NB III-as bajnokság nyugati-csoportjában, öt győzelemmel, három döntetlennel és négy vereséggel a háta mögött.