A Komárom-Esztergom megye területén működő öt turisztikai desztináció menedzsment (TDM), valamint az Észak-Komárom és Párkány közötti területen működő szervezet szakemberei 2018 tavasza óta több alkalommal találkoztak, hogy szakmai munkájukat összehangolják.

Az összefogás első, kézzel fogható eredményeként egy Konzorciumi Együttműködési megállapodást írtak alá szerdán a felek Komáromban, mely egyebek közt kitért a Dunamente Kártya május elsejei bevezetésére is.

Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke üdvözölte az együttműködést és a kedvezménykártyát is.

„Külön öröm számomra, hogy az összefogásban nemcsak hazai, hanem határon túli szervezet is részt vesz. Bízom abban, hogy ez az együttműködés gyümölcsöző lesz és sokan élnek majd a Dunamente Kártya adta lehetőségekkel” – emelte ki Popovics György.

A Dunamente Kártya egyedülálló módon, határon átnyúló rendszer alkalmas lesz arra, hogy az elfogadóhelyek látogatásakor a vendégek különböző kedvezményekben részesüljenek. A látogatók akkor juthatnak hozzá térítésmentesen a tartózkodási idejük időtartamára érvényesített kártyához, ha a kártyarendszerhez csatlakozott 30 szálláshelyek valamelyikén minimum két éjszakát eltöltenek. A kártyával felkereshető látnivalók, igénybe vehető szolgáltatások száma eléri a 150-et. További információ a www.dunamente-card.com weboldalon.