Sajtótájékoztatón mutatta be az elmúlt időszakban megvalósult fejlesztéseket a Selye János Kórház a hozzá tartozó Rendelőintézetben csütörtökön délelőtt. A megjelenteket Lőrinczi Enikő kórházigazgató köszöntötte, köztük Czunyiné Bertalan Juditot, a térség országgyűlési képviselőjét és Molnár Attila polgármestert.

Lőrinczi Enikő kiemelte, hogy az elmúlt időszakban új betegbehívó-rendszert építettek ki a Rendelőintézetben, valamint önkormányzati segítséggel teljesen megújult a várótermi padok állománya és a sötétítők, amelyek mind a várakozó betegek további kényelmét és komfortérzetét javítja.

Molnár Attila elmondta, hogy részben pályázati, részben önkormányzati forrásból újabb fejlesztés valósult meg Komáromban, azonban soha nem lehetünk elégedettek.

„A betegek visszajelzései alapján, amelyek a kórházhoz, valamint az önkormányzathoz beérkeznek, azok mind-mind pozitív visszajelzések, és ez a legfontosabb számunkra. A mi felelősségünk az, hogy ehhez minden támogatást és segítséget megadjunk” – tette hozzá a polgármester.

Czunyiné Bertalan Judit kiemelte, hogy az elmúlt években több mint másfélmilliárd forintos uniós vagy hazai forrás érkezett a Selye János Kórház és Rendelőintézetbe.

„Ezek a fejlesztések mind-mind a Komárom és környékbeli betegek érdekeit szolgálják” – fogalmazott a térség országgyűlési képviselője.

Az önkormányzat a mostani beruházás mellett az elmúlt időszakban vásárolt egy panoráma fogröntgen gépet is, amely szintén a rendelőintézetbe kapott helyet.