Az  Észak-dunántúli  Röplabda Akadémia (ÉDRA) tavasszal nyit meg az általános iskolás diákok számára. Az ÉDRA, a térség városainak és Komárom-Esztergom megye régiójának példaértékű összefogását jelképezi – mondta az akadémia szóvivője.

„Képzési rendszerünk az általános iskolás diákokkal kezdődik, a legfiatalabb tanulókkal sportági előkészítő munkát végzünk. Ezt követően a felsősök akadémiai előkészítését tűztük ki célul, mely a gimnazista tanulók integrációjával teljesedhet ki” – tette hozzá a Helyi Híradóknak Hömöstrei Péter.

Az akadémia elsődleges célja, hogy hiánypótló intézményt teremtsen, amely valós struktúrát követ és valósít meg a saját nevelésű és utánpótlás korú játékosokkal.

„Az innovatív XXI. századi módszerekkel, valamint Koch Róbert röplabda edző szakmai irányításával célunk, hogy közösen tegyünk a magyar röplabda jövőjéért” – emelte ki Hömöstrei Péter.

Az újonnan alapult Észak-dunántúli Röplabda Akadémia február 24-én Komáromban a Jókai Mór Gimnázium tornatermében, február 25-én pedig Tatán tartja első hivatalos KIVÁLASZTÓ napjait. 

Jelentkezni a https://www.edra.hu/jelentkezes/ oldalon lehet.