Véget ért a nyolchetes felkészülése a komáromi alakulatnak, napi szintű erőnléti és taktikai edzésekkel, valamint több felkészülési mérkőzéssel tarkítva. A bajnoki ritmust már a múlt héten felvette az együttes, vasárnap ugyanis idegenben lépnek pályára első tavaszi szezonbeli meccsükön a fiúk az NB III-as bajnokság tizenhetedik fordulójában.

„Mint minden mérkőzésre, most is úgy megyünk, hogy győzni szeretnénk” – mondta el a Helyi Híradóknak Bozsik Péter. A vezetőedző hozzátette: tudják, hogy mi vár rájuk és azt is tudják, hogy mit szeretne a csapat játszani. Tavaly 1-0 arányú vereséget szenvedett el a komáromi gárda hazai pályán, most azonban idegenben javítanának a fiúk.

Végh Bence és Bán Roland játéka kérdéses a hétvégi mérkőzésen, hiszen korábban sérülést szenvedtek, emellett Koronczai Benjamin is lebetegedett a héten, így nagy fejtörést okoz majd a vezetőedzőnek a csapat összeállítása.

„Ennek ellenére azt gondolom, hogy az itthoni mérkőzést inkább mi veszítettük el, nem az ellenfelünk nyerte meg. Vasárnap bízom benne, hogy jobbak leszünk. Ha tudjuk játszani a saját játékunkat, akkor nem lehet gond” – emelte ki Bozsik Péter.