Vasárnap idegenben lépett pályára az NB III-as bajnokság nyugati csoportjában a Komárom VSE együttese, amely a 17. fordulóban a BKV Előre csapatához látogatott. A házigazdák már a 4. percben egy szabadrúgás után megszerezték a vezetést Irmes Dávid Zsolt találatával, majd a 12. és a 25. percben Balogh Bence növelte háromra a BKV Előre előnyét. A komáromiaknak is megvoltak a helyzeteik, jól kontráztak, de azokat nem tudták gólra váltani a fiúk. A félidőben nagyobb koncentrációt kért Bozsik Péter vezetőedző a csapatától, de ez nem úgy sikerült, ahogy gondolta, hiszen az 59. percben már 4-0 állt az eredményjelzőn, Balogh Bence ugyanis ismét eredményes volt. Ezután Kenesei Krisztián a 68. percben igaz szépített, találatára azonban Balogh Bence egy perccel később válaszolt és a 73. percben szintén az ő góljának köszönhetően alakult ki a 6-1-es végeredmény.

„Nehéz pár mondatban értékelni a mérkőzést” – mondta a Helyi Híradóknak a találkozó után Bozsik Péter. A vezetőedző hozzátette: három tényező vezetett a vereséghez. Először a védekező-középpályás poszton egyik játékosát sem tudta bevetni, hiszen Végh Bence és Koroncai Benjamin is sérült volt. Másodszor több labdarúgó sem volt ott fejben, ami meg is látszott a játékukon. Harmadszor pedig azt látta, hogy néhányan szerinte még azt hiszi, hogyha ősszel többször is szerencséje volt a csapatnak, akkor most is az lesz.

„A szerencse a mellé a csapat mellé szegődik, amelyik többet tesz érte. Most pontatlanok voltunk, döntő pillanatokban hoztunk rossz döntéseket és sokat hibáztunk, ennek köszönhetően nagyarányú vereséget szenvedtünk. Bízom abban, hogy a fiúk tanulnak ebből és a következő mérkőzésen mindenki százötven százalékos koncentráltsággal lép pályára” – emelte ki Bozsik Péter.