Az elmúlt három fordulóban mutatott eredményes játékának is köszönhetően a dobogó harmadik fokán áll jelenleg a komáromi gárda, amely a hullámzó teljesítményt nyújtó FC Nagykanizsa együtteséhez látogat vasárnap az NB III-as bajnokságban. A Kanizsa tíz forduló után a bajnokság 8. helyén áll, négy győzelemmel, egy döntetlennel és öt vereséggel a háta mögött. Kemény összecsapásra lehet számítani, hiszen a Komárom megőrizné dobogós helyét, míg a Nagykanizsa szeretne felzárkózni az élmezőnyhöz.

„Mi ugyanúgy készülünk, mint eddig, igyekszünk különböző játékformákat gyakorolni, amelyek szóba jöhetnek a vasárnapi mérkőzésen” – mondta el a Helyi Híradóknak Bozsik Péter. A vezetőedző hozzátette: szeretnék folytatni a jó sorozatukat, de tudják azt is, hogy egy nehéz mérkőzés előtt állnak.

„A Nagykanizsa fordulók óta nyeretlen és az elmúlt három meccsen pontot sem tudtak szerezni. Biztos vagyok benne, hogy nagy akarattal és elszántsággal fognak futballozni. Azonban, ha fegyelmezetten és koncentráltan tudunk játszani, ha ugyanúgy alázattal tesszük a dolgunkat, mint eddig, akkor hiszem, hogy Fortuna asszony kegyei kitartanak és velünk lesz a hétvégén is” – emelte ki Bozsik Péter.

A találkozó vasárnap 14 órakor kezdődik a Nagykanizsai Olajbányász Stadionban.