Nemrég kezdte meg a felkészülést a Komárom VSE együttese, amely a 2019/2020-as szezonban szintén az NB III-ban lép pályára, hiszen az előző idényben az előkelő negyedik helyen végzett a csapat. A rövid, mindössze három hetes pihenő után június 24-én edzett először az alakulat, amelyre hathetes felkészülési időszak vár, a bajnokság ugyanis előreláthatólag augusztus első hetében rajtol.

Bozsik Péter elmondta, hogy elégedett a játékosok edzéseken nyújtott hozzáállásával. Kiemelte, hogy egy csaknem 30 fős brigáddal kezdték meg a felkészülést, amelyben nagyon sok a saját nevelésű és környékbeli fiatal, mellettük pedig 4-5 próbajátékos is részt vesz az tréningeken.

„A fiatalokkal természetesen hosszú távú terveink vannak, a próbázók közül pedig még olyan minőségi játékost nem találtunk, aki egyértelműen arra a posztra kellene, ahova kifejezetten keresünk” – tette hozzá a vezetőedző.

Az elmúlt héten Dorogon lépett pályára a csapat, szombaton pedig a Csorna együttese látogat Komáromba a Czibor Zoltán Sporttelepre. A folytatásban pedig Bicskére és Győrbe utazik a gárda.

„A Dorog ellen elégedett voltam a látottakkal. A szombati mérkőzésen azonban nagyobb lesz az elvárás a játékosokkal szemben, ugyanis több játékot szeretnék látni, de a kemény edzések miatt biztos lesz fáradság a lábakban” – emelte ki a tréner.