Legutóbb a bajnokság 17. fordulójában két vállra fektették a Komáromot, hiszen ötgólos vereséget szenvedett Bozsik Péter csapata, amely a BKV Előre otthonában kapott ki. Március 10-én az NB III-as bajnokság 18. fordulójában hazai környezetben a komáromi gárda a Tarr Andráshida SC együttesét fogadja, amely otthonában ősszel 2-1-es vereséget szenvedtek Bozsik Péter fiai.

„Szerencsére a hét elején nagyon precízen ki tudtuk elemezni a legutóbbi mérkőzésünk hibáit” – mondta el a Helyi Híradóknak Bozsik Péter. A tréner hozzátette: ennek köszönhetően sikerült a fejekben rendet tenni, de erre csak a vasárnapi mérkőzésen kapunk választ.

A vezetőedző kitért arra is, hogy a csapat összeállítása még nincs meg, hiszen három játékos szereplése is kérdéses. Ugyanis Végh Bence, Koronczai Benjamin és Tóth Imre sem száz százalékos, akik a csapat tengelyét alkotják, erre azonban még két napja van a trénernek.

„Hasonló mérkőzésre készülünk, mint a BKV Előre csapata ellen, egy védekező szellemű együttes érkezik hétvégén Komáromba, amely zártan feláll a saját tizenhatosa elé, majd kontrákból szeretné megszerezni idegenben a három pontot. Bízom azonban abban, hogy fegyelmezett és koncentrált játékkal nekünk sikerül itthon tartanunk a három pontot” – emelte ki Bozsik Péter.

Március 10-én 14 óra 30 perckor kezdődik a Molaj Sporttelepen a mérkőzés, amelyre a belépés most is ingyenes.