Idei utolsó mérkőzésén lép pályára az NB III-as labdarúgó-bajnokságban vasárnap a Komárom, amely egy magabiztos őszi szezon után jelenleg a dobogó harmadik fokán áll. A pozíciót a vasárnapi Csepel FC ellen be is biztosíthatják Bozsik Péter fiai. A vendégegyüttes jelenleg a tabella 12. helyén áll, egy vereséggel azonban még lejjebb csúsznának, így mindenképpen kiélezett küzdelemre készül a hazai csapat.

„Más mérkőzésre készülünk, mint az Érd ellen, hiszen múlt hétvégén dobogós együttesek csaptak össze, az egy nyíltabb találkozó volt” – mondta el a Helyi Híradóknak Bozsik Péter. A vezetőedző hozzátette: a Csepel egy zártan védekező ellenfél lesz, amely kontrákra építi majd a játékát.

Ha sikerül itthon tartania a három pontot, akkor a dobogón telelhet a gárda, ami NB III-as újonc csapatként kimagasló teljesítmény – tette hozzá Bozsik Péter, aki szerint a sikeres szezonnak köszönhetően ismét focilázban ég Komárom.

„A szokott módon készültünk a héten a Csepel ellen. Szerencsére volt már ilyen játékfelfogású ellenfelünk a bajnokságban, sok újdonságra nem számítunk. Minden azon fog múlni, hogy fejben mennyire leszünk koncentráltak és bátrak. Ha az utóbbi három-négy hét formáját és hozzáállását hozzuk vasárnap, akkor nem lesz probléma” – emelte ki a vezetőedző.

Vasárnap 13 órakor kezdődik a Molaj Sporttelepen a találkozó, amelyet most is ingyenesen tekinthetnek meg a szurkolók.