A tavaszi szezonban hullámzó teljesítményt nyújtó Komárom, az elmúlt hétvégén 2-1 arányban legyőzte a Nagykanizsa együttesét, amelynek köszönhetően megőrizte ötödik helyét a tabellán. Az NB III-as bajnokság nyugati csoportjának 27. fordulójában a Sárvár otthonába látogat Bozsik Péter együttese, amely visszavágna az őszi szezonban, hazai környezetben elszenvedett 3-1 arányú vereségért. Nincs könnyű helyzetben a komáromi gárda, hiszen a sárváriak fő erénye a védekezés és minden esetben abból igyekszik kontrázni Bojan Lazic csapata. 

„Hihetetlen defenzív futballt játszik a Sárvár” – mondta el a Helyi Híradóknak Bozsik Péter. A komáromi vezetőedző hozzátette: úgy gondolja, hogy hazai környezetben sem lesz ez másképpen.

„Ez azt jelenti, hogy át fogják adni a kezdeményezést a Sárvár, így az fog majd dönteni, hogyan tudjuk levédekezni a kontratámadásokat. Természetesen most is szeretnénk nyerni, mint minden mérkőzésen, most is úgy lépünk pályára, hogy nyerni akarunk. Szerencsére a csapat egyben van. Nagyon bizakodó vagyok, hogy meglesz a győzelem” – emelte ki a tréner.

A találkozó május 12-én 17 órakor kezdődik a Sárvár FC Sporttelepén.