Korábban többször is említette Bozsik Péter vezetőedző, hogy folynak tárgyalások játékosokkal, akik a jelenleg listavezető Komárom NB III-as törekvéseit segíteni tudják a Komárom-Esztergom megyei elsőosztályú bajnokságban. A napokban derült ki, hogy Schiller Patrik a Videotontól, Molnár Ambrus a Puskás Akadémiától és Szabó Marcell Csornáról érkezik a KVSE gárdájához. Arra azonban senki nem gondolt, hogy egy korábbi magyar válogatott játékos is csatlakozik az együtteshez. Szombaton jelentette be a klubvezetés Kenesei Krisztián érkezését, aki már együtt edz a csapattal.

„Korábban már dolgoztam együtt Bozsik Péterrel, még 2001 és 2003 között Zalaegerszegen” – mondta el a Helyi Híradóknak Kenesei Krisztián. Az új igazolás hozzátette: a 2001/2002-es szezonban lett bajnok a ZTE és a következő évben a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörében hazai pályán nagy meglepetésre legyőzték a Manchester United gárdáját. A 2002/2003-as bajnokságban pedig gólkirály lett Kenesei Krisztián.

„Játékommal és rutinommal is szeretném segíteni a Komáromot, hogy elérje NB III-as céljait. Nem vagyok már egy mai játékos, nincsenek nagy terveim, sérülésmentes szezont szeretnék. Az elsődleges szempont természetesen a bajnokság megnyerése után, hogy az osztályozón olyan teljesítményt nyújtsanak a fiúk és én is, hogy biztosítsuk az NB III-as tagságot a klubnak, valamint egyéni célom, hogy minél több gólt rúgjak” – emelte ki Kenesei Krisztián.

Kenesei Krisztián eddigi érdemei:

Magyar bajnok: 1997, 1999, 2002
Magyar bajnoki második: 2000
Magyar bajnoki harmadik: 2009
Magyar Kupa-győztes: 1997, 1998, 2000
Magyar gólkirály: 2003