A 2018/2019-es NB III-as bajnokság őszi szezonzáró mérkőzésén szombaton 13 órakor fogadja a Molaj Sporttelepen a Komárom VSE gárdája az Érdi VSE csapatát. A meccsen a harmadik és a második helyezett együttes lép pályára. Az elmúlt időszakban inkább a tabella második felében lévő csapatok ellen játszottak Bozsik Péter fiai, így több szempontból is fontos és kiélezett küzdelemre készül a Komárom.

„Tulajdonképpen kétféle játékkal is elő tudunk rukkolni az Érd ellen” – mondta el a Helyi Híradóknak Bozsik Péter. A vezetőedző hozzátette: tud a csapat dominálni is egy mérkőzésen, és stabil védekezésből veszélyes kontrákra is képesek a játékosai. A héten a szokott ritmusban készültek a labdarúgók a szombati mérkőzésre, három edzéssel és egy regeneráló nappal, amelyet a fürdőben töltött a csapat.

„Természetesen most is szeretnénk győzni, amiért mindent meg is fogunk tenni. Nyilván egy nagy együttessel játszunk, de ebben a bajnokságban nincs könnyű csapat. Azonban koncentrált és fegyelmezett focival, valamint stabil védekezéssel és ötletes játékkal itthon tartható a három pont” – emelte ki Bozsik Péter.

A mérkőzésre most is ingyenes a belépés.