Tavaly év elején Komárom adott otthont a Kispályás Floorball Országos Diákolimpia döntőjének, melyen fényes sikereket értek el a hazaiak, három arany- és három ezüstérmet szereztek ugyanis a diákok. Emellett a Komáromi Jókai Mór Gimnázium és a Szőnyi Bozsik József Általános Iskola elnyerte a legeredményesebb iskola címét is. Most hétvégén Kazincbarcikára utaznak a város fiatal sportolói, hiszen idén ott zajlik le a Kispályás Floorball Országos Diákolimpia döntője, ahova szép számmal utaznak Komáromból a fiatalok.

„Szerencsés helyzetben vagyunk, mert sok komáromi csapat kvalifikálta magát az országos döntőre” – mondta el a Helyi Híradóknak Galambos Tamás. A Szőnyi Palánkdöngetők Körének alapító elnöke hozzátette: a középiskolák közül a Jókai három, a Kultsár kettő, az általános iskolák közül, a Feszty kettő, a Bozsik pedig hét korosztállyal utazik hétvégén Kazincbarcikára.

„Nagyon erős a mezőny. Emellett a kispályás versenyekbe általában a fiatal jégkorongos csapatok, illetve játékosok is bekapcsolódnak. Azonban reményeim szerint szépen csillogó érmekkel térünk majd haza az országos megmérettetésről” – emelte ki Galambos Tamás.