Hazai környezetben fektette két vállra ellenfelét vasárnap a Komárom VSE gárdája, amely ennek köszönhetően nyolc mérkőzés után az NB III-as labdarúgó-bajnokság nyugati csoportjának előkelő hatodik helyén áll, három győzelemmel, két döntetlennel és három vereséggel.

Jól kezdett a hazai együttes, agresszíven letámadta ellenfelét, amelynek a 7. percben meg is lett az eredménye, hiszen Kenesei Krisztián a kapuba talált. Aztán kiegyenlítődött a játék, bár több helyzete akadt a hazaiaknak, azt gólra mégsem sikerült váltaniuk. A második játékrészben sem változott a helyzet, egészen az 52. percig, amikor Kenesei Krisztián ugratta ki remekül Tóth Patrikot, aki így tovább növelte a komáromiak előnyét. Innentől szinte futószalagon érkeztek a hazai gólok, hiszen Kenesei Krisztián ismét betalált, majd Katona Attila és Kiss Károly is eredményes volt, kialakítva ezzel az 5-0-s végeredményt.

Csillagos ötös – két vállra fektette ellenfelét a Komárom
 

 

„Mindenféleképpen gratulálok a csapatomnak, a végére fölényessé vált győzelemhez” – mondta el a Helyi Híradóknak Bozsik Péter. A vezetőedző hozzátette: azonban, ha szigorúan nézi, akkor az első 60 perccel maradéktalanul nem lehet elégedett, mert sok hibával futballoztak a fiai. Olykor nem nagyon találták az ellenfél letámadásainak az ellenszerét.

„A második gól az azt gondolom, hogy megtörte az ellenfelünket és az utolsó 20 percben egyértelműen erőfölénybe is kerültünk. Szerencsére a cserék is nagyon jól szálltak be a játékba, így a végére meggyőző lett az eredmény” – emelte ki Bozsik Péter.

A komáromiak a héten folytatják az elkezdett munkát, hiszen kemény mérkőzés előtt állnak a játékosok. Vasárnap a Puskás Akadémia II. együtteséhez látogatnak Felcsútra.