Nehéz mérkőzésre számított Bozsik Péter, hiszen egy bajnokesélyes gárda látogatott vasárnap Komáromba. A vendégek ugyanis  mindössze egy vereséggel a hátuk mögött érkeztek a Molaj Sporttelepre. A hazaiak azonban bátran kezdték a találkozót, már a meccs elején Tóth Patrik eltalálta a felső lécet, ekkor még nem, de következő helyzetét már gólra váltotta. Egy átívelt labdát vett maga elé majd bombázott a vendégek kapujába. Ez követően futószalagon érkeztek a hazai helyzetek, a pápaiak a saját kapujuk előtt foggal-körömmel védekeztek. A mérkőzés 21. percében Végh Tibor ennek ellenére megduplázta a hazaiak előnyét. 2-0 után aztán a pápaiak szerkezetet váltottak, amire nehezen találta a hazai gárda az ellenszert, de Rigó bravúrjainak köszönhetően maradt az előny, melyet ráadásul Kenesei Krisztián növelni tudott a félidő előtt, így 3-0-as félidei eredménnyel mentek a csapatok az öltözőbe. A második játékrészben a játék képe nem változott. A pápaiak próbáltak gyors támadásokat vezetni, míg a komáromiaknak a stabilitás volt a fő cél. A 64. percben Szabó Zsolt révén aztán szépíteni tudott a Pápa, nem sokkal később azonban Tóth Patrik volt ismét eredményes, kialakítva ezzel a 4-1-es végeredményt.

„Nem gondoltam volna, hogy ilyen fölényesen győzünk, hiszen egy vereséggel érkezett hozzánk a pápai alakulat” – mondta el a Helyi Híradóknak Bozsik Péter. A vezetőedző hozzátette: voltak azonban most is nehéz időszakok a mérkőzésen, amikor feléjük kerekedett ellenfelük, de a fontos pillanatokból jól jöttek ki fiai. Egységes volt a csapat, szépen alakították ki a fiúk a helyzeteket és masszívan védekeztek. Mindenkit dicséret illet – tette hozzá.

„Jól játszottak a fiúk, sokat tettek a győzelemért és azért, hogy szerencsénk legyen. Sikerült elkapni a fonalat, a sorozatos győzelmek után van hite és önbizalma a játékosoknak, ennek köszönhetően a fontos momentumokból jól jövünk ki az utóbbi mérkőzéseken” – emelte ki Bozsik Péter.

A csapat ezzel a győzelemmel jelenleg a tabella harmadik helyén áll az NB III-as bajnokság nyugati-csoportjában, öt győzelemmel, két döntetlennel és három vereséggel a háta mögött.