Szombaton hazai környezetben játszik a Komárom VSE együttese a Komárom-Esztergom megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 4. fordulójában. Bozsik Péter fiainak az első három fordulóban mutatott teljesítménye meggyőző volt, hiszen simán hozták az Ács, a Koppánymonostor és a tavalyi bajnok Vértesszőlős elleni mérkőzést is.

Hétvégén az a Bokod látogat Komáromba, amely tavaly toronymagasan megnyerte az Eurotrade megyei másodosztályú bajnokságot. A megyei első osztályba feljutó újonc jelenleg a tabella tizenkettedik helyén áll, egy győzelemmel és két vereséggel.

„Abban bízunk és arra készülünk, hogy itt majd lehet focizni és gólokat lőni” – mondta el a Helyi Híradóknak Bozsik Péter. A tréner hozzátette: ebben nagy segítségükre lesz a hazai pálya, minőségében és méretében is.

Bajnok ellen tovább menetelhet hétvégén a Komárom
 

 

„A Vértesszőlős elleni mérkőzés után most szeretnénk egy látványosabb és jobb játékkal kiszolgálni a nézőinket. Természetesen győzelemben gondolkozunk” – emelte ki a vezetőedző.

Szombaton 16 órakor kezdődik a MOLAJ Sporttelepen a Komárom VSE – Bokod Transintertop mérkőzés, melyre a belépés díjtalan.