Újra ülésezik kedden az önkormányzat képviselő-testülete, amely nyílt ülésen 10, míg zárt ülésen további 4 napirendi pontról dönt a Városháza dísztermében.

A pontok között több rendeletmódosítást is elfogadhatnak a képviselők. Felülvizsgálják egyebek közt az avar és kertihulladékok égetéséről, valamint a szabadtéri tűzgyújtásról szóló rendeletet, emellett a szociális és gyermekvédelmi ellátásokról szólót is módosíthatják.

A testület kedden elfogadhatja a Komárom Város Egyesített Szociális Intézményének beszámolóját, valamint tájékoztatót hallgat meg a Komáromi Távhő Kft. idei beruházásairól és a téli fűtési szezonra való felkészülésről.

A városvezetők továbbá döntenek az óvodai körzetekről, emellett Molnár Attila polgármester beszámol az elmúlt időszakban benyújtott pályázatok eredményeiről és a folyamatban lévő projektek végrehajtásáról.

Zárt ülésen a képviselők ingatlanokkal kapcsolatos döntésekről és önkormányzati tulajdonú bérlakásokról szavaznak, valamint az idei Salkaházi Sára díjról is dönt a grémium.