A Molaj Sporttelepen fogadja vasárnap a tabella előkelő negyedik helyén álló Komárom VSE csapata, a Pápai Petrutz FC együttesét, amely két győzelemmel, hat döntetlennel és mindössze egy vereséggel a táblázat kilencedik pozíciójában tanyázik jelenleg. Ami érdekesség, hogy a Veszprém megyei csapat érte el a bajnokságban eddig a legtöbb döntetlent, a kilenc forduló alatt.

„Természetesen szeretnénk nyerni, ezt nyugodtan kijelenthetem” – mondta el a Helyi Híradóknak Bozsik Péter. A komáromi vezetőedző hozzátette: azonban egy nehéz csapat érkezik Komáromba. A Pápai Petrutz FC a feljutás reményében vágott neki a bajnokságnak, amelyet nem is kezdett rosszul.

A komáromi tréner akár többféle felállást is el tud képzelni a hétvégi találkozón, hiszen mindegyik játékos a rendelkezésére áll. Szabó Richárd volt hosszú ideig sérült, azonban már ő is a csapattal edz.

„Nem könnyű mérkőzésre készülünk, de bízom a csapatban és bízom abban is, hogy végre elkaptuk a fonalat. Remélem, hogy beválik a taktikánk” – emelte ki Bozsik Péter.

A Molaj Sporttelepen vasárnap 14 óra 30 perckor kezdődik a mérkőzés, amelyet most is ingyenesen tekinthetnek meg a szurkolók.