Újabb nemzeti konzultációt indított a közelmúltban a kormánya, amely továbbra is kiemelten fontosnak tartja a gyermeket nevelő családok védelmét és támogatását – emelte ki a térség országgyűlési képviselője. Czunyiné Bertalan Judit a nemzeti konzultációval kapcsolatban elmondta, hogy a Fidesz-KDNP számára mindig is a gyermek volt az első.

„Most is, amikor Brüsszel és a bevándorláspárti erők azt erőltetik, hogy migránsokkal kell megoldani Európa népesedési problémáit, mi azt mondjuk: a gyerekes családokat kell támogatni” – hangsúlyozta Czunyiné Bertalan Judit. Kitért arra is, hogy az ellenzék, ha tehetné, megint elvenne a gyerekes családoktól és inkább a bevándorlóknak adna.

„Számunkra megdöbbentő, ahogy az ellenzék a családvédelmi nemzeti konzultációt támadja. Az ellenzéki képviselők odáig mennek, hogy összetépik a kérdőíveket és erre buzdítják az embereket is, mint ahogy a szocialista Bangóné Borbély Ildikó tette az Országházban. Egy Gyurcsány-párti képviselő pedig nyíltan a migránsok és nem a családok támogatására buzdított. Be kell látnunk, hogy az ellenzék számára a gyermekes családok támogatása nem magától értetődő, nem érték és nem is a politikai programjuk része” – fogalmazott térségünk országgyűlési képviselője.

A komáromi családok védelméről is szól az újabb nemzeti konzultáció
 

 

„A kormány ehelyett helyreállította a GYED-et, a családi adókedvezmény és a lakástámogatás balliberális kormányok által megszüntetett rendszereit, és most ezért tervezzük a családtámogatási formák kibővítését. Emellett folyamatosan újulnak meg Komárom és a térség óvodái és bölcsődéi is. Mi nem migránsokra, hanem magyar gyermekes családokra szeretnénk alapozni Magyarország jövőjét. Szeretnénk segíteni a családalapítást tervező fiatalok előtt lebontani az akadályokat, hogy minden családban megszülethessen, annyi gyermek, amennyit akarnak. Ezért kész vagyunk további intézkedésekre, és ehhez várjuk az emberek véleményét. Erről szól a családok védelméről indított nemzeti konzultáció is, amelyre december 21-ig várjuk a válaszokat” – emelte ki Czunyiné Bertalan Judit.